upplevt

09 januari, 2006

Sista dagen i Goa!

Sista dagen i Goa kom med en ovantad varme. Hela dagen har tillbringats i vattnets narhet: antingen badande eller sittande i strandbrynet med vagorna skoljande over kroppen. Harligt! En av oss har idag skaffat sig en fin henna-tatuering. Solen blev stundtals nastan alltfor varm och temperaturen har hela dagen legat en bra bit over trettiostrecket.

Vi begav oss litet tidigare till hotellet, for att i slutandan kunna sova nagon timme langre innan vi skall med bussen som gar klockan fyra pa morgonen fran hotellet. Ingrid och jag har nu kopt oss extra resvaskor och provpackningen nu pa eftermiddagen visar att allt tycks fa plats. Dock skall vi gora av med vara sista slantar efter restaurangbesoket, sa vi far se om det ar nagon otymplig sitar eller liknande som skall packas ned innan kvallen ar over.

Goas sista middag kommer vi att avnjuta pa Kebabs & Curries, dar vi var pa matlagningskurs tidigare i veckan. De har en mycket god meny, och det vattnas i munnen bara man tanker pa lackerheterna de serverar.

Det kanns konstigt att nu sa smaningom borja tanka pa hemfarden. Tva veckor gar fort, alltfor fort. Imorgon vid den har tiden ar vi ater i Sverige med kyla, sno och elande. Vi har dock bestamt att vi senast 2010 skall gora om syskoneskapaden, fast var vi hamnar da ar annu holjt i dunkel.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Home